Anem a explicar-te com connectar el teu mòbil Androide a l’ordinador, de manera que puguis a tot el contingut de l’teu Dispositiu des de l’ordinador. És tracta d’alguna cosa que a els Usuaris que ja portin 1 temps en AQUEST món dels Mòbils dominin, però que si ets 1 usuari novell és possible que et Generi alguna dificultat. Sobretot perque no sempre que connectes el mòbil podràs Accedir directament a ell. Anem a Començar explicant pas a pas tot el Procediment principal, connectar amb un cable. Ho farem explicant Què connector utilitzar en el cas de no poder recórrer a el cable original i com entrar a navegar paper contingut de l’mòbil. Després, esmentarem Altres 2 Mètodes Diferents per Fer el MATEIX sense cables.

Conecta el móvil al PC por cable

El primer que has de fer és connectar físicament el mòbil a l’ordinador. En general, podràs utilitzar sempre el cable que et ve com carregador, ja que sol tenir l’extrem que es connecta a el mòbil amb el port adequat, i l’altre extrem amb un USB que es connecta a l’endoll, però que també pots connectar a l’ ordinador.

 

En el cas que no puguis utilitzar el cable oficial, perquè té el capçal de l’endoll fix o perquè en l’altre extrem hi ha un port que no tens al teu PC, hauràs de comprar un compatible. Per a això, has de prestar atenció a el tipus de connexió del mòbil. Fixa’t en la imatge de dalt, i identifica si el teu mòbil té un USB de tipus C o microUSB. Un cop l’hagis identificat, compra un cable que tingui en un extrem aquest connector i en l’altre un port que sí tingui el teu ordinador.

Quan connectis el mòbil a l’ordinador poden passar dues coses. Potser es comenci a carregar i directament s’obri una finestra de l’explorador per començar a veure el contingut de el mòbil, i vaig poder que només passi el primer i no puguis accedir a contingut. En aquest cas, prem sobre la notificació Carregant dispositiu per USB que t’apareixerà, i on ja veus que t’indiquen que toquis en ella per veure més opcions.

Preferencias Usb

Preferencias Usb

S’obrirà la pantalla al menú de Preferències d’USB, on pots configurar què vols que faci el mòbil a l’connectar-lo a l’ordinador en el qual el tens ara mateix. A la secció d’USB controlat per, és recomanable que deixis marcat Aquest dispositiu com ve per defecte. I a Tinc USB per, tens les següents opcions que et direm, encara que depenent de fabricant i la versió d’Android del teu mòbil pot ser que algunes canviïn o directament no hi siguin.

Transferència de fitxers / Android Auto: És la manera amb què pots transferir arxius entre el teu mòbil i el dispositiu a què el tens connectat, tant un PC com el sistema Android Auto del teu cotxe.
Compartir connexió per USB: Una alternativa a crear un punt d’accés a Android, ja que quan activeu aquesta opció, el mòbil farà de router perquè el dispositiu connectat amb ell per USB pugui accedir a Internet mitjançant la connexió que tinguis en el teu mòbil, ja sigui la WiFi o el 3G, 4G o 5G.
MIDI: Un mètode dirigit als músics per poder interactuar amb instruments o ordinadors amb l’estàndard MIDI (Musical Instrument Digital Interface). Permet que el teu Android actuï com un host USB per controlar perifèrics USB amb aquest estàndard.
PTP: El seu nom ve de Picture Transfer Protocol, i és un estàndard per transferir només les fotos de la teva mòbil a l’ordinador. És bo en el cas que vulguis limitar-te a això, i que si no estàs sol davant el PC, la persona que estigui mirant-hagi de centrar-se en les fotos i no vegi cap dels altres arxius interns de el mòbil.
No transferir dades: Com el nom indica, quan connectis el mòbil a l’ordinador per USB no es transferirà cap dada, sinó que es limitarà a carregar la bateria.

Transferir

Per tant, un cop arribis a aquest menú l’única cosa que has de fer és seleccionar l’opció de transferir arxius. Sense haver de fer res més, amb només seleccionar aquesta casella veuràs que el dispositiu es re connecta només a l’ordinador, i que quan torna a carregar ja pots accedir al seu contingut a través de l’explorador d’arxius.

También hay otros métodos sin cables

També hi ha Altres Mètodes per poder connectar el mòbil a l’teu ordinador. Per Exemple hi ha el clàssic Airdroid. Nomès has de Baixar-te l’app des de Google Play, i en ella Premar al botó d’escanejar codifica. Després vas a web.airdroid.com perque se’t mostri el codifica QR que has d’escanejar i boom, hauràs realitzat la Connexió i ja podràs Accedir a tot el contingut de l’teu mòbil des del teu navegador. Nomes Recorda que Tant el PC com el mòbil han de compartir la mateixa WiFi.
Una altra opció recomanada és l’aplicació teu Telèfon de Microsoft, que permet fins a fer trucades des del PC amb el mòbil. Això sí, només pots accedir a fotos, notificacions, SMS i altres elements, res de navegar per l’interior de el mòbil. La configuració és extremadament senzilla, només has de baixar-te l’app per a Windows i per a Android, i connexió a les dues amb el mateix compte de Microsoft.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *