En primer lloc, abans de de procedir a probar aquests trucs, hem d’obrir l’eina que ens permet utilitzar-los, l’Administrador de tasques, prement en el nostre teclat Control + Alt + Suprimir. Se’ns obrirà una pantalla amb varies opcions i haurem d’optar per la utilitat que anem a utilitzar.

Ja en l’Administrador de tasques, podrem accedir a la pestanya Rendiment, la secció de Memoria i comprovar quina és la situació. Tenint en compte aquesta informació, podem acudir a la pestanya Procesos i fer un ull als processos que més memòria RAM estiguin devorant.

Si tancant l’aplicació no es soluciona, podrem optar per fer clic en el botó dret i clicar sobre Finalitzar tasca.

Si el que està succeint és que algun tipus d’aplicació està acumulant massa informació mentre funciona, desenvolupant un funcionament inadequat com a vegades pot tenir-lo l’Explorador de Windows, podrem comprovar-ho tornant a la pestanya Processos i, si fos necessari, reiniciant la utilitat clicant el botó dret i prement sobre l’opció Reiniciar.

Finalment, un consum inadequat de la RAM pot ser degut a tots aquests programes que, per una raó o una altra, s’estan iniciant juntament amb el sistema quan encenem l’ordinador. Perquè deixin de fer-ho podem acudir a cada un d’ells, buscar a la seva configuració i desactivar aquesta funció o, si ho preferim, dur a terme aquesta acció mitjançant l’Administrador de tasques.

Per fer aquestes modificacions, hem d’accedir a la pestanya Inici i fer una ullada als noms de les aplicacions que s’executen amb l’encesa. Per exemple, si hem instal·lat CCleaner per netejar l’ordinador i considerem que no és necessària la seva iniciació al costat de la de el sistema, simplement farem clic amb el botó dret de ratolí i seleccionarem Deshabilitar. Como amb la resta d’opcions, hem de ser plenament conscients de l’ programari el funcionament modificarem i que aquests trucs són simplement un ajut. Si la capacitat de la nostra memòria RAM és extremadament limitada, dur a terme aquests procediments probablement només millorin el funcionament del nostre sistema de forma temporal.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *