Windows 10 té les aplicacions Correu i Calendari integrades. Per obrir-les, busca Correu o Calendari a la barra de tasques i selecciona les icones en els resultats de la cerca.

Aplicaciones Calendario y Correo en Inicio

Presenta’t a Correu i Calendari

Has trobat les aplicacions, ara afegeix els teus comptes perquè siguin útils. Si és la primera vegada que obres Correu o Calendari, segueix les instruccions de la pàgina principal. En cas contrari, fes el següent:

 1. En l’aplicació Correu o Calendari, selecciona Configuració en la part inferior esquerra.Abrir la configuración
 2. Selecciona Administrar comptesAgregar compte  i, a continuació, elige un compte i segueix les instruccions.
 3. El correu electrònic i el calendari iniciaran automàticament la sincronització. Para agregar más cuentas, vuelve a Configuració .

  Algunes coses útils:

  • No cal afegir el mateix compte dues vegades (quan s’agrega a una aplicació, l’altra es connecta automàticament al mateix compte).
  • Per canviar entre Correu i Calendari, selecciona Canviar a correu  o Canviar a calendari en la part inferior esquerra de la finestra.
  • Per veure els contactes asociats amb els seus comptes, selecciona Canviar a Contactes  per obrir l’aplicació Contactes.Cambiar entre Correo y Calendario

   • Per eliminar una cuenta en qualsevol moment, ve a Configuració  > Administrar comptes. Tria el compte que vols eliminar i després selecciona Eliminar compte. Si ja has iniciat sesión en el teu equip amb un compte de Microsoft, aquell compte s’agrega automàticament a las aplicacions Correu i Calendari i no es pot eliminar. De qualsevol mode, pots treure aquelles que hagis agregat tú mateix.

   • Per obtenir més informació sobre com utilitzar les aplicacions, inclosa la solució de problemes, selecciona Configuració  > Ajuda.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *