Avui veurem com pots crear un USB d’arrancada per instal.lar Windows 10directament desde un pendrive. Això te puede ser de gran utilidad si vols instal.lar Windows 10 de zero sense restablir-ho i el teu PC no té sistema operatiu instal.lat en funcionament y a més no compta camb una unitat  de DVD, una cosa més comú cada vegada.

Fa uns dies vam veure com descarregar una iso de Windows10. El procés per crear un dispositiu USB d’arrancada és casi el mateix amb l’excepció de que l’instal.lació de Windows es descarrega i copia a una unitat USB en lloc de guardar-se en un arxiu ISO.

Descargar

El primer que necessitaràs és l’eina de descàrrega i instal·lació de Windows 10. És una aplicació gratuïta que pots descarregar des d’aqui prement Baixa’l ara l’eina. Quan acaba la descàrrega, que hauria de ser ràpid ja que no ocupa massa, fes clic sobre l’arxiu per començar la instal·lació.

Aceptar

El primer de tot, com de costum, és acceptar els termes d’ús i de llicència. És un text una mica llarg, així que deixo a la teva elecció si ho vols llegir o no, però en qualsevol cas hauràs  d’acceptarels termes i pulsar Acceptar per continuar.

Siguiente

En la següent finestra pots elegir l’idioma, edició i arquitectura de l’instalació de Windows. Apareixen preselecionades les configuracions actuals i normalment no necesitaràs canviar-les, però si fos així desmarca la casella ‘Usa las opciones recomendadas para este equipo‘. Quan estiguis llest, prem ‘Següent’.

Flash

Ara és la part més important, doncs hauràs d’elegir Unitat flash USB en lloc d’arxiu ISO. Com s’indica en el text, necesitas una unitat USB que tingui un mínim de 8 GB d’espai lliure per poder copiar la instal·lació de Windows.

Usb

Connecta ara la unitat USB a un port USB disponible del teu ordinador  i després fes clic en ‘ Actualizar la lista de unidades’. Haurà d’apareixer la unitat que has connectat en l’apartat ‘Unidades extraíbles’. A vegades hauràs d’esperar un par de segons abans que Windows termini de preparar la unitat per a  que la reconegui.Recorda que això eliminarà totes les dades del teu pendrive. Selecciona tu pendrive en la llista i prem ‘Siguiente’.

Descarga
Ja està, ara posa’t còmode perquè l’eina de descàrrega de Windows 10 necessita descarregar-se Windows 10 i copiar-lo a la memòria USB, un procés que pot fàcilment durar diverses hores. Per sort, la pantalla et mostra el percentatge en tot moment, i pots seguir utilitzant Windows mentrestant.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *