Windows 10 està dissenyat per proporcionar actualitzacions durant el cicle de vida admès de el dispositiu. Es poden proporcionar dos tipus d’actualitzacions: actualitzacions de qualitat i actualitzacions de característiques. Entre les actualitzacions de qualitat s’inclouen actualitzacions de seguretat i les no relacionades amb la seguretat. Normalment, s’espera que es publiquin una vegada a l’mes. Entre les actualitzacions de característiques s’inclouen actualitzacions de qualitat, a més de noves característiques de Windows 10. Aquestes solen proporcionar dues vegades a l’any. Assegurar-se que el dispositiu rebi aquestes actualitzacions i es mantingui a el dia és important per a la seva seguretat. Windows 10 busca actualitzacions periòdicament perquè tu no hagis de fer-ho. Quan hi hagi una actualització disponible i si hi ha espai suficient en el disc del teu dispositiu, l’actualització s’instal·larà automàticament. Perquè Windows 10 es mantingui actualitzat, és important assegurar-te que el dispositiu disposi d’espai suficient en disc. Consulta els detalls aplicables addicionals en les notes a continuació.
Notes importants sobre les actualitzacions:

És possible que un dispositiu no pugui rebre actualitzacions si el vostre maquinari és incompatible, si no té controladors actuals, si no té prou espai disponible al disc o si d’una altra manera es troba fora de el període de suport de fabricant d’equip original («OEM» ). Consulta el full de dades de cicles de vida de Windows o les P + F sobre el cicle de vida dels productes Windows per obtenir més informació sobre el cronograma de servei de cada actualització de característiques.

Part de l’espai en disc que es necessita per instal lar actualitzacions només es requereix temporalment. Normalment, deu dies després d’instal·lar una actualització, es realitzarà automàticament un alliberament d’espai en disc per eliminar les còpies d’arxius de Windows més antics o innecessaris.

    • No totes les característiques d’una actualització funcionaran en tots els dispositius.
    • Per realitzar les actualitzacions es requereix una connexió a Internet i és possible que s’apliquin càrrecs de l’proveïdor d’Internet (ISP).
    • Per obtenir ajuda per instal·lar una actualització, és possible que l’Auxiliar per a actualització de Windows 10 pugui ajudar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *